Rezultati 20. teka so dostopni na povezavi: 

https://protime.si/sl_si/dogodek/20-tek-okoli-gradiskega-jezera/

 

 Ob tej priliki še enkrat čestitamo vsem tekačem za dosežen rezultat in se zahvljujemo za udeležbo.  

 

20. tek okoli Gradiškega jezera so omogočili:

 

Sponzorji 2023 objava 3

 

Občina Lukovica

SAM d.o.o.

Hofer trgovina d.o.o.

JKP Prodnik 

Pizzeria in špageterija Olivia v Trzinu

Widex trading d.o.o.

Krovstvo in kleparstvo Jure Cerar s.p.

Blaž Sever s.p.

GP Hribar d.o.o.

RCU d.o.o.

Luštn pod hrastom

Kermaika Štupar, Tomaž Štupar s.p.

Gašper Štupar s.p.

MG Inštalaterstvo d.o.o.

Prevozi Erbežnik

Instalacije Urbanija

Kmetijski inštitut Slovenije - Poskusni sadovnjak Brdo pri Lukovici

Slovenski državni gozodovi d.o.o.

 

 

Rezultati 19. teka so dostopni na povezavi: https://protime.si/sl_si/dogodek/19-tek-okoli-gradiskega-jezera/ 

Na tem mestu čestitamo vsem tekačem za dosežen rezultat. 

 

19. tek okoli Gradiškega jezera so omogočili:

Slika sponzorji 19 teka

 

Tudi letošnji tek se je odvil v sončnem vremenu. V cilj je prispelo 227 tekačev, ki so tekli na 1200, 4200 in 12600 metrski progi. Poleg tega je sodelovalo tudi 27 predšolskih otrok, ki so se udeležili teka v dolžini 300 metrov.

 

Vsem tekačem se zahvaljujemo za udeležbo. Prav posebna pohvala pa gre najmlajšima udeležencema (1 leto), ki sta bila tudi letos dvojčka in najstarejši udeleženki (78 let), ki je pretekla najdaljšo razdaljo. Zahvala tudi vsem navijačem, ki so spodbujali tekače ob progi.

 

Upravni odbor Turističnega društva Gradišče pri Lukovici se iskreno zahvaljuje svojim zvestim donatorjem, sponzorjem in podpornikom, ki so omogočili 13. tek okoli Gradiškega jezera: Sam d.o.o., Lavaco d.o.o., Hofer Trgovina d.o.o., Gostišče Trojane, Gostilna Mngan, Rekreacijski Center Urbanija (RCU), Pizzeria in špageterija Olivia v Trzinu, Miran Hrovat s.p., Dušan Štupar s.p., Widex Trading d.o.o., Kovinoplastika Kosmatin, Občina Lukovica, KS Lukovica, Občina Domžale, Občina Moravče, Mercedes bar Domžale, Gostilna pri Bevcu, Gostilna pri Gašperju, Gradbena mehanizacija Hribar in Kovinoplastika Urbanija. Prav tako se zahvaljuje vsem članom in simpatizerjem društva, ki so aktivno pristopili k pripravam na tek, izvedbi samega teka in urejanju prizorišča po zaključku teka.

 

Prijazen pozdrav do prihodnjega leta.

UO TD Gradišče 

 
Gorski tek  
 
 Foto: Dušan Ložar
     
 1 krog  3 krogi  otroci

Tudi letošnji po udeležbi rekordni tek se je odvil v idiličnem sončnem vremenu. V cilj je prispelo 273 tekmovalcev, med njimi 25 predšolskih otrok, ki so se udeležili teka v novi kategoriji, ki je namenjena najmlajšim (300 m).

Vsem se zahvaljujemo za udeležbo, prav posebna pohvala pa gre najmlajšima udeleženkama (2 leti) in najstarejšemu udeležencu teka (76 let). Zahvala pa tudi vsem navijačem, ki so spodbujali tekače ob progi.

Prijazen pozdrav do prihodnjega leta.

 

Rezultati:

 

 

Rezultati:

   
 OTROCI    ODRASLI

Letošnji tek se je odvil v sončnem vremenu, kar ni ravno značilno za Tek okoli Gradiškega jezera. Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za udeležbo, prav posebena pohvala pa gre navijačem, ki so brez predaha navijali za vse, ki so sopihali proti cilju. 

Prijazen pozdrav do prihodnjega leta.