Tudi letošnji tek se je odvil v sončnem vremenu. V cilj je prispelo 227 tekačev, ki so tekli na 1200, 4200 in 12600 metrski progi. Poleg tega je sodelovalo tudi 27 predšolskih otrok, ki so se udeležili teka v dolžini 300 metrov.

 

Vsem tekačem se zahvaljujemo za udeležbo. Prav posebna pohvala pa gre najmlajšima udeležencema (1 leto), ki sta bila tudi letos dvojčka in najstarejši udeleženki (78 let), ki je pretekla najdaljšo razdaljo. Zahvala tudi vsem navijačem, ki so spodbujali tekače ob progi.

 

Upravni odbor Turističnega društva Gradišče pri Lukovici se iskreno zahvaljuje svojim zvestim donatorjem, sponzorjem in podpornikom, ki so omogočili 13. tek okoli Gradiškega jezera: Sam d.o.o., Lavaco d.o.o., Hofer Trgovina d.o.o., Gostišče Trojane, Gostilna Mngan, Rekreacijski Center Urbanija (RCU), Pizzeria in špageterija Olivia v Trzinu, Miran Hrovat s.p., Dušan Štupar s.p., Widex Trading d.o.o., Kovinoplastika Kosmatin, Občina Lukovica, KS Lukovica, Občina Domžale, Občina Moravče, Mercedes bar Domžale, Gostilna pri Bevcu, Gostilna pri Gašperju, Gradbena mehanizacija Hribar in Kovinoplastika Urbanija. Prav tako se zahvaljuje vsem članom in simpatizerjem društva, ki so aktivno pristopili k pripravam na tek, izvedbi samega teka in urejanju prizorišča po zaključku teka.

 

Prijazen pozdrav do prihodnjega leta.

UO TD Gradišče 

 
Gorski tek  
 
 Foto: Dušan Ložar
     
 1 krog  3 krogi  otroci